Een groot aantal kwalitatieve HP printers maakt gebruik van de HP cartridge 301XL. Een aantal van deze populaire printermodellen zijn de HP Deskjet 1514, de HP Envy 4500 en de HP Officejet 2622. Behalve de standaard zwarte HP 301XL inktcartridge zijn er ook diverse HP 301XL kleuren cartridges verkrijgbaar. Ook kun je (via het internet) een HP cartridge 301xl combinatiepakket kopen, waarmee je voordelig direct alle cartridges van jouw printer kunt vervangen.

Ben jij op zoek naar cartridges voor specifiek jouw HP 301XL printermodel? Dan vertellen we jou in dit artikel waar je deze het veiligst en meest voordelig kunt bestellen.

Meest voordelige webwinkel

Als je zo goedkoop mogelijk HP 301XL cartridges in huis wilt halen, dan dien je op zoek te gaan naar huismerk HP cartridges. Deze doen qua kwaliteit helemaal niet onder aan de originele variant, maar in sommige gevallen zijn ze zelfs de helft goedkoper! Ook bevatten huismerk cartridges vaak meer inkt dan de inktpatronen van het originele merk. Er zijn meerdere bekende webwinkels gespecialiseerd in huismerk cartridges, waaronder 123inkt.nl en Misterinkt.nl.

Een webwinkel die wij aanraden is UwCartridgeWinkel.nl. Deze webshop verkoopt namelijk cartridges voor vrijwel alle soorten printers, tegen een zeer vriendelijke prijs. Bij UwCartridgeWinkel koop je geen overprijsde merk inkt, maar HP 301XL cartridges met daarin hun eigen huismerk. Deze cartridges hebben een hoge capaciteit, waardoor ze vaak zelfs nog langer meegaan dan de originele HP 301XL cartridges.

Wanneer je via deze webshop meer HP 301XL cartridges tegelijk besteld, dan krijg je bij drie of meer cartridges er nog eens extra korting bovenop. Bij UwCartridgeWinkel hanteren ze namelijk de actie: voeg 3 stuks van hetzelfde artikel (cartridge of toner) aan je winkelwagen en ontvang er 1 extra stuk gratis bij.

Klantvriendelijke service

Behalve een lage prijs en betrouwbaarheid zet UwCartridgeWinkel ook hoog in op klantvriendelijkheid en hoogstaande service. Wanneer je jouw HP 301XL cartridge voor 22.00 bestelt, dan heb je deze de volgende dag al in huis. Zo hoef je in ieder geval niet lang te wachten voordat jouw printer het weer doet.

En als je een bestelling plaatst met een totaalbedrag van boven de 35 euro, dan is de bezorging helemaal gratis. Ook qua betalingsmogelijkheden zijn er veel opties bij UwCartridgeWinkel. Zo kun je zoals bij de meeste webwinkels gewoon met Ideal betalen, maar je kunt er ook voor kiezen om achteraf te betalen als je de cartridges liever eerst thuis wilt uitproberen. In dat geval heb je tot veertien dagen de tijd. Als de cartridges of de printkwaliteit je toch tegen blijken te vallen, dan kun je de cartridges gewoon naar het bedrijf terug sturen.