Belangrijk bij het goed zaken doen is een professionele uitstraling op kantoor. Hoe bewerkstellig je dat? Tegenwoordig is het Google-gevoel heel goed om te creëren op kantoor. Strakke laptops en schermen, een open werksfeer, en vergaderruimtes van glas. Daar horen ook grote displayschermen bij waarop je presentaties kunt laten zien. Daar wil ik het even over hebben. Om zo’n TV goed tot zijn recht te laten komen kun je namelijk het beste een TV plafondbeugel nemen. In deze blog loop ik de voordelen en andere aspecten van het nemen van een TV plafondbeugel door.

Waarom een TV plafondbeugel

Er zijn allerlei soorten TV beugels, maar een TV plafondbeugel is het handigst op de werkvloer. De muur blijft mooi vrij. Er komen bijvoorbeeld geen lelijke boorgaten. Dit houdt de uitstraling van het kantoor strak. Een goede TV plafondbeugel is daarnaast draaibaar, kantelbaar, en kun je vaak verstellen. Op die manier wordt hij veelzijdig. Het maakt niet uit waar in de ruimte de TV plafondbeugel geplaatst wordt, want de TV kan altijd maximaal gebruikt worden vanaf elke hoek. Ook zorgt het gebruik van een TV plafondbeugel ervoor dat de televisie veilig bevestigd is. Er kan in ieder geval niets kapot gaan.

Soorten TV plafondbeugels

Een TV plafondbeugel is te krijgen in allerlei soorten en merken. Belangrijk is wel dat de beugel past bij de televisie die er in geplaatst gaat worden. Echter zijn veel TV plafondbeugels wel dusdanig verstelbaar dat ze meerdere televisiematen aan kunnen. Let ook op de VESA maat achterop de televisie. Deze moet passen bij die van de beugel. Dat zijn de aanhechtingspunten waar je de televisie mee bevestigt. Je hebt ook TV plafondbeugels die maar liefst 360 graden draaien, dus je kunt zelfs een televisie middenin je vergaderruimte bevestigen.

Het prijskaartje en de plaatsen

Een TV plafondbeugel is niet zo duur als je zou denken. Je kunt er al een vanaf 30 euro krijgen. Al helemaal als je als zakelijke partner meerdere beugels afneemt wordt het goedkoper. Overigens zijn deze beugels niet alleen handig voor op kantoor, ze zijn overal inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan een sportschool, of een bar. Ook kun je ze meenemen naar een beurs. Overal waar een display nodig is kan je meestal wel een TV plafondbeugel plaatsen. Het zorgt overal voor een strakke uitstraling en heeft meerdere functionaliteiten, zoals de draaibaarheid. Word net als Google een strak uitziend bedrijf en maak indruk op die internationale zakenpartners met je nette vergaderruimte.