Slim zaken doen begint met efficiëntie op de werkvloer. In deze blog vertel ik je graag hoe de nieuwste kantoor gadget, de telefoontas, daarbij kan helpen.

Slim vergaderen met de telefoontas

De telefoontas is een handige nieuwe gadget, waarmee je mobiele telefoons gemakkelijk en georganiseerd kunt opbergen. Deze tool bestaat uit een stoffen wanddoek met dertig opbergvakken. Elk vak is individueel genummerd en biedt voldoende ruimte voor elk formaat smartphone. De telefoontas zelf is zeer flexibel. De telefoon organizer is licht en kan, wanneer niet in gebruik, gemakkelijk worden opgerold en opgeborgen. Daarnaast is de tas voorzien van haken en ogen, waarmee de opberger eenvoudig overal kan worden opgehangen. Bijvoorbeeld aan een deur, kast of whiteboard.

Dit alles maakt de telefoontas tot een ideaal hulpmiddel voor op de werkvloer. Zo kan de opberger voor mobiele telefoons bijvoorbeeld goed worden ingezet tijdens vergaderingen. Om efficiënt te kunnen vergaderen is het namelijk zeer belangrijk om alle mogelijke afleiding te voorkomen. Telefoons zijn vaak een storende factor tijdens dit soort bijeenkomsten. De telefoontas biedt een slimme oplossing voor dit probleem: elke deelnemer aan de vergadering bergt zijn of haar mobiele telefoon voorafgaand aan de vergadering op in één van de vakken van de telefoontas. Zo kun je ongestoord en daardoor ook veel sneller vergaderen. Na afloop kan iedereen zijn of haar telefoon gemakkelijk en snel weer terugvinden in de genummerde vakken.

Weerstand tegen het collectief opbergen van telefoons is vaak gebaseerd op angst voor schade aan het apparaat. In de telefoontas zijn alle telefoons gelukkig goed beschermd. Het zachte en flexibele materiaal waarin de vakken zijn uitgevoerd voorkomt dat de telefoons tegen en op elkaar liggen. Dit zorgt dat de apparaten vrij van krassen blijven!

Rust op de werkvloer

De telefoontas is niet alleen handig tijdens vergaderingen en soortgelijke besprekingen. Ook op de werkvloer in het algemeen kan deze opberger slim worden ingezet. Ik kan je zeker aanraden een telefoontas op een aantal plekken tussen de bureaus op te hangen. Nodig daarbij werknemers uit om vrijblijvend hun mobiele telefoon even op te bergen. Zo kunnen zij ervaren hoe het is om even ongestoord meters te kunnen maken. Het opbergen van de telefoon vormt hierbij geen ernstige belemmering voor de werknemers, want desgewenst heb je de telefoon zo weer terug. Je zult al snel merken dat steeds meer werknemers de voordelen van werken zonder afleiding gaan waarderen en vrijwillig gebruik maken van de optie die de telefoontas biedt.

Durf jij de telefoontas aan? Ben je klaar om slimmer en efficiënter te gaan werken? Probeer dan de telefoontas. Ik hoor graag wat jou ervaringen zijn!