Niets belemmert het doen van goede zaken zoveel als een blessure. Vooral wanneer je een kantoorbaan hebt en lange dagen achter je bureaus spendeert kan een blessure lastig zijn. Natuurlijk ook als je veel moet lopen voor je werk. In deze blog bespreek ik daarom een slimme oplossing die prettig werken en zaken doen tijdens een blessure mogelijk maakt.

Brace op werk

Een brace is een ideaal hulpmiddel bij een blessure. Een brace biedt ondersteuning aan instabiele lichaamsdelen. Ook kan een brace helpen met het verlichten van pijn. Daarnaast kan een brace ook bescherming bieden. Kortom, met een brace wordt je goed ondersteund tijdens het herstellen van een blessure. Sterker nog, het is niet ongebruikelijk om een brace te dragen om blessures te voorkomen. Dit is ideaal voor mensen die nogal gevoelig zijn voor blessures en er regelmatig eentje oplopen. De kans dat oude blessures terugkeren wordt namelijk ernstig gereduceerd door het dragen van een brace.

Braces zijn ideaal voor drukke zakenmensen. Dit komt omdat je een brace tegenwoordig gewoon online kunt aanschaffen. Een blessure betekent daardoor niet automatisch vrije dagen opnemen, de dokter en diverse specialisten bezoeken of een langzaam herstel thuis op de bank. Hier heb jij natuurlijk helemaal geen tijd voor. Op het internet kun je speciale braces vinden voor elk lichaamsdeel en voor elke soort blessure. Deze hulpmiddelen zijn uiteraard allemaal uitvoerig getest door sporters en deskundigen zoals fysiotherapeuten. Ook kun je snel en gratis persoonlijk advies krijgen door contact op te nemen met de klantenservice van een online brace specialist. Zonder dat het jou extra tijd en moeite kost, kun jij morgen al een passende ondersteuning in huis hebben. Hierdoor kun je gelijk terug aan het werk. Dat is pas slim zaken doen!

Brace enkel

Wanneer je bijvoorbeeld je enkel hebt verstuikt kun je prima zaken doen. Enkel het van, naar en op werk bewegen kan ontzettend vervelend zijn. Voor enkelblessures kun je dus online een brace enkel bestellen. Deze brace ondersteunt je enkel en verlicht de pijn die door de blessure is opgetreden. Ook als je instabiele enkels hebt en daardoor regelmatig door je enkels zwikt, kan het dragen van een enkel brace een slim idee zijn. Een brace voor de enkel is verkrijgbaar met verschillende beschermingsniveaus. Zo heb je al een enkel brace die lijkt op een sok, welke helpt bij lichte klachten zoals zwellingen. Echter, online koop je ook complete braces voor de enkel met schelpen en straps voor zware enkelblessures.

Brace pols

Heb je last van je pols en moet je voor je werk de hele dag typen? Dan biedt een polsbrace wellicht de juiste ondersteuning voor jou. De spalken in deze braces zijn namelijk gevormd naar je hand en pols en excelleren in draagcomfort. Hierdoor kun je deze brace gerust de hele dag op werk dragen en goede zaken blijven doen.