Een auto kopen kost veel geld. Tegenwoordig kunnen mensen zich steeds minder een eigen auto veroorloven. Je zult echter toch van A naar B moeten komen, en het openbaar vervoer is ook niet ideaal. Niet getreurd: er is een oplossing voor! Je kunt namelijk nu een auto privé leasen en op die manier toch autorijden!

Met privé leasen is alles geregeld

Er zijn meerdere voordelen verbonden aan privé leasen. Zo wordt bijvoorbeeld alles voor je geregeld. Je hoeft niet het onderhoud te doen aan je auto. Dat scheelt veel! Ook als je schade hebt door dat ene paaltje dat je niet zag bij de parkeerplaats (oeps) wordt het voor je afgehandeld. Daarnaast geeft privé leasen je het voordeel van pechhulp.

Andere voordelen van privé leasen

Zo weet je bijvoorbeeld precies wat voor kosten je die maand gaat maken! Het is altijd een vaste prijs, dus je kunt het helemaal in budgetteren. En doordat schade en dergelijke afgehandeld wordt komen er niet zomaar extra kosten bij. Privé leasen is ook helemaal niet zo duur als mensen denken. En als je het vergelijkt met een auto kopen is het al helemaal goedkoop. Zie het als het huren van een appartement. Kopen doe je ook niet gelijk. Daarnaast heb je geen gedoe met het hoeven verkopen van een auto. Je bent er niet aan gebonden. Daarnaast is het aanvragen van een lease auto niet zo moeilijk meer. Het kan tegenwoordig allemaal online. Hij wordt ook nog eens gratis naar je huis gebracht.

Pech in het buitenland

Stel je voor: je rijdt door de heuvels van Spanje, het is behoorljik heet buiten, maar jij zit lekker koel in je lease auto. Maar o nee, ineens kapt een onderdeel van de auto er mee en je moet stoppen. Dat klinkt allemaal behoorlijk heftig. Dat hoeft het helemaal niet te zijn! Met privé leasen zorg je ervoor dat je binnen Europa pechhulp krijgt, niet alleen in Nederland. Je kunt dus met een gerust hart met je lease auto op vakantie gaan. En aangezien je met privé leasen allrisk verzekerd bent, hoef je je geen zorgen te maken over in de prak gereden worden (oké misschien een beetje wel voor jezelf natuurlijk). Je auto wordt in ieder geval gerepareerd of je krijgt een nieuwe. Privé leasen is het nieuwe kopen. Leasen hoeft echt niet alleen voor zakelijke mensen te zijn. Probeer het eens en je zult zien dat het allemaal reuze meevalt.