Sportiviteit, luxe en comfort – dat is wat een man zoekt in zijn schoenen. Dat en de mogelijkheid om de schoenen met alles te kunnen combineren, zodat één paar schoenen genoeg is. Al deze eigenschappen voor de ideale herenschoenen vind je bij Philippe Model.

Philippe Model: kwaliteit uit Italië

De Fransman Philippe Model die het merk begon was aanvankelijk een hoedenmaker. Toen hij twaalf jaar oud was begon hij met het ontwerpen van zijn eerste paar schoenen, en toen bleek dat daar zijn echte talenten lagen. Hij richtte het label Philippe Model herenschoenen op samen met Paolo Gambato. Na een paar jaar werd de eerste boetiek al geopend, in een van de duurste straten in Parijs. Hier werden niet alleen herenschoenen maar ook damesschoenen verkocht. Zo groeide het merk langzaam uit tot een heuse klassieker. Ondanks dat het allemaal in Frankrijk begon, worden de schoenen tot op de dag van vandaag gemaakt in Italië, waar het beste leer en het beste vakmanschap vandaan komt.

Philippe Model schoenen worden gemaakt van exclusieve materialen zoals leer, suède, neopreen, nubuck en textiel. Doordat ze handgemaakt zijn heeft ieder paar een unieke look. Zo zul je dus nooit iemand vinden met dezelfde schoenen als jij. Philippe model combineert traditioneel vakmanschap uit Italië met de nieuwste designs uit de Franse modewereld. En dit doet het goed, want de sneakers worden wereldwijd ontzetten goed verkocht!

Pak Philippe Model schoenen in de sale

Omdat Philippe Model schoenen zo ontzetten professioneel gefabriceerd en geproduceerd worden, zijn ze natuurlijk wel een investering waard. Door de geweldige kwaliteit gaan ze jarenlang mee, wat het leer alleen maar meer karakter geeft. Maar als je voor een laag prijsje toch zulke goede schoenen wil, kun je natuurlijk altijd even wachten op de sale met het aanschaffen van de schoenen! Ieder seizoen worden er flink wat schoenen afgeprijsd van mooie merken zoals Philippe Model. De schoenen worden dan verkocht met een flinke korting. Maar vergeet niet: op = op, dus je moet er wel snel bij zijn! Zowel de herenschoenen als de damesschoenen gaan altijd erg hard, maar met een beetje geluk zit jouw maat er nog tussen.

Als je dus als man of als vrouw op zoek bent naar een mooi paar schoenen wat luxe en comfortabel is zit je bij Philippe Model aan het juiste adres. Ze worden vervaardigd uit het beste leer en ander materiaal uit Italië, zitten heerlijk en zijn te scoren voor mooie prijsjes!