Ben jij op zoek naar een leuk idee voor op het bedrijfsfeest dat jij moet organiseren? Met een cocktailbar op locatie weet ik zeker dat dat je de perfecte basis in huis haalt voor een succesvol feest! Lees hier de voordelen ervan en laat je inspireren! Zelf heb ik namelijk mogen ervaren hoe het is om een cocktailbar op locatie te regelen en ik ben hier dan ook zeer positief over! Het huren ervan geeft net dat beetje extra dat ervoor zorgt dat het feest niet meer stuk kan.

Een cocktailbar op locatie voor het personeel

Wil jij jouw personeel bedanken voor hun inzet? Vaak wordt dit gedaan in de vorm van een bedrijfsfeest. Echter kan zo’n bedrijfsborrel wel eens een extra toevoeging gebruiken. Een cocktailbar op locatie is precies wat jij zoekt om een extra dimensie aan het feest te geven. Zo zijn er verschillende voordelen op te noemen welke je absoluut zelf moet ervaren! Ten eerste kan een cocktailbar op locatie op iedere gewenste locatie worden geïnstalleerd. Niets is te gek, al is het de bovenste verdieping van het pand. Daarbij komt dat zo’n cocktailbar iets is dat mensen niet al te vaak meemaken. Dit zorgt ervoor dat het personeel geamuseerd wordt en daarbij hoef je dan zelf niet de catering te regelen. Echter, naast deze redenen is het belangrijkste voordeel natuurlijk dat cocktails ontzettend lekker zijn! Daarbij straalt een cocktail een feestachtige sfeer uit en dit is precies wat je wilt bereiken! Zelf maak ik niet vaak mee dat iemand een cocktailbar op locatie heeft gehuurd voor zijn feest en daarom weet ik zeker dat je als bedrijf echt een goede indruk maakt hiermee!

Mijn eigen ervaringen

Ik kan uit eigen ervaring spreken als ik zeg dat een cocktailbar op locatie een perfecte aanvulling voor ieder bedrijfsfeest is. Zo is het vaak mogelijk om personeel bij de cocktailbar in te huren. Deze bartenders of flairtenders maken een echt feest van de cocktails en weten precies hoe zij het iedereen naar wens kunnen maken. Vaak is het mogelijk om deze personen helemaal naar thema en jouw eigen wensen te laten kleden. Denk hierbij aan heel netjes of juist wat losser, het is maar net wat jij prefereert. Ook kan een verhuurder van de cocktailbar op locatie vaak goed meedenken hoeveel personeel en cocktailbenodigdheden er nodig zijn. Zo geef je dus een deel van het werk uit handen en dit is zeer prettig. Het organiseren van een bedrijfsfeest is al werk genoeg en juist daarom kan een cocktailbar op locatie erg veel schelen in tijd en moeite die je ervoor kwijt bent.